Master Your Magic Forløbet
*Vi starter 1/10*

Et ongoing Sjæls fremkaldende mentoring forløb for dig, der vil foldes ud i din Sjæls Magi, så du kan udleve dét bidrag, du er designet til uden kamp, knokleri & unødige omeje

Master Your Magic Forløbet

Smukke Sjæl, prøv lige at lægge dine hænder på dit Solar Plexus og bevæg dig og træk vejret igennem dén version af dig, du elsker allermest.....

Dén version af dig, der får din Sjæl til at synge og alle dine celler i kroppen til at danse....

Dén version af dig, som giver dig følelsen af at kunne gå på vandet, ændre verden og udføre dén magi, du helt inderst inde mærker, at du besidder....

Dén fuldkommen unikke, komplette og magiske version af dig, du er designet til at være.

Dén version af dig, du længes efter at være HELE tiden.

Dét er præcis det vi skal - du og jeg og alle de andre skønne Sjæle på samme frekvens som os, på mit nye Sjæls fremkaldende Master Your Magic mentoring forløb.

Vi skal bevæge os og trække vejret, mens vi lag for lag folder os ud i vores Sjæls Magi.


Føler du dig KALDET?

Så har jeg skabt Master Your Magic Forløbet netop til dig, og vi starter 1/10.

  • Forløbet fungerer som et månedligt medlemsskab, og du kan enten committe dig for 1 eller 3 måneder ad gangen med automatisk fornyelse, så længe du føler for at være med.

Dit månedlige medlemsskab inkluderer:

  • Et lukket, fortroligt no filter fællesskab på Facebook, hvor vi hænger ud i vores Sjæls Magi og du får online Soul Support fra mig til din Sjæls fremkaldelses proces med afsæt i dit unikke Sjæls Design
  • 1 x 60 min. online Soul Design Session med mig, hvor vi dykker ned i din Sjæls Magi og dealer med dét, der står i vejen lige nu og her for at du folde dit næste lag ud
  • 1. parket til dén healing, der ligger i mit energi felt og min egen process
  • Ugentlige Master Your Magic møder, hvor jeg bidrager med en aktuel energi update og et inspirations oplæg med afsæt i hvad jeg mærker rør sig ud fra jeres tematikker og min egen proces, og I kan stille spørgsmål og blive guidet videre.
  • BONUS: 15 % på normalprisen på mine retreats, Fly Aways, online forløb, events + tilkøb af Soul Design Sessioner.
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Ja tak, jeg er SÅ klar! 


Master Your Magic forløbet er for dig, der står på en skillevej i din forretning, karriere eller dit liv og mærker, at det er tid til at sætte dig selv i spil på en ny og dybere måde - på Sjæls niveau!

Det er for dig, der allerede har en bred palette af livserfaring, dyb transformation og sikkert også et par uddannelser og en del kurser med dig.....

Dig, der ved det hele med dit hoved, men som af den ene eller anden årsag er blokeret på at udleve dén version af dig i praksis, som du er designet til....

Dig, der endnu ikke har knækket koden til at udleve HELE dig og dermed dét bidrag, du er designet til, fordi du er DIG og ikke i kraft af en bestemt uddannelse, certificering eller titel.

Dig, der inderst inde ved, at den største forskel vi kan gøre for vores omverden hver især er at gå dén vej, vi er designet til - og oplyse den for andre, der har brug for netop vores lyskegle.

Dig, der læser med her, fordi du føler dig kaldet af energien bag og ikke fordi jeg lover dig guld og grønne skove, er uddannet Numerolog, Body Master eller alt muligt andet som giver mening for dit hoved og Ego.....

Men fordi jeg er mig, der har gået dén vej, som har fremkaldt mig i min Sjæls Magi, så jeg nu kan lyse for dig.

Det er for dig, der hellere vil investere din tid, energi og dine penge i fremkaldelsen af din Sjæls Magi end i (endnu) en uddannelse, et kursus eller business forløb i at hjælpe andre på en bestemt måde, som du alligevel ikke er designet til....

Dig, der er klar til at folde dig ud i din egen mest magiske version på en let, sjov og Sjæls nærende måde og herigennem (og i nævnte rækkefølge) SLIPPE dét, der holder dig tilbage i at dele din Sjæls Magi med verden.

Det er især for dig, der vil være med som frontløber i det nye paradigme, hvor vi skifter frygt, kamp, knokleri, begrænsende standarder og evindelige hovedbrud ud med en kollektiv concensus om at udleve vores højeste bidrag ved at folde os ud på Sjæls niveau som dém, vi er designet til at være.

Praktisk & Sådan bliver du en del af Master Your Magic Forløbet

Vi starter Master Your Magic Forløbet 1/10, og det bliver en 'ongoing proces' måned for måned, så længe jeg har energi på det, og det giver mening for de skønne Sjæle, der søger min hjælp.

Du kan tilmelde dig senest 30/9 og være med fra start til at forme den kollektive gruppe energi til en særlig månedlig medlemspris for 3 måneder ad gangen, så længe du føler for at være med.

Du kan også vælge at vente med at tilmelde dig, og så være med til normalpris i 1 måned ad gangen fra den første til den sidste i en måned, så længe du føler for det.

Der er dog begrænsede antal pladser for at sikre mig, at jeg kan rumme alle jeres smukke energier.

Vanessa & Marie anbefaler....

Vanessa Keep

"Det er mit andet mentoring forløb med Elenor, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det har og stadig hjælper og støtter mig i min proces mod at leve i alignment med dén jeg er - helt inderst inde.

Nu føler jeg mig mere hjemme i mig selv end jeg nogen sinde har gjort før, og det ses også i min forretning, fordi jeg lever mere og mere efter mit Sjæls Design og endelig tør være mig selv.

Elenor har den skønneste energi, og hun er drønskarp til at mærke ind lige hvor jeg er og give mig netop dét kærlige puf, jeg har brug for. Det bedste er, at det altid er de små justeringer, der skal til for at rette op på tingene, når jeg selv tror at det er de store skridt, jeg skal tage.

Jeg knuselsker vores mentoring gruppe og vores ugentlige online møder er guld hver som et fast anker. Der er altid nogen i gruppen at sparre med, og Elenor er superhurtig til at svare. Jeg føler mig aldrig alene, det er som at have sin helt egen mentor, der altid lige sidder på min skulder og hvisker i øret på den helt rigtige og altid blide måde.

Hvis du er klar til at gå all in på at ændre dit liv til det bedre og virkelig få et løft i forhold til personlig udvikling på Sjæls plan, så skal du helt klart på Master Your Magic Forløbet. Det er jeg! <3 "

Vanessa fra Keep Terapi, www.keepterapi.dk.

Marie Aagren


"Elenor har givet mig et bestemt og kærligt skub i min udvikling igennem de sidste par måneder, og jeg har allerede besluttet at fortsætte på Master Your Magic forløbet fra 1/10.

Hun er eminent til at fortælle om hendes egen erfaringer, så det teoretiske let bliver omsat i praksis.

Det lyder simpelt og det er det også, hvis du har Elenor ved din side.
I mit mentoring forløb har jeg været i konstant udvikling.

Jeg har fået, og får konstant belyst en masse blokeringer og hjælp til at løse op for dem.

Elenor har en god indføling og hendes energi er meget smittende.

Hvis du ønsker at blive opgraderet til næste niveau, så kan jeg anbefale at være med på næste forløb - det skal jeg!

Dog skal du huske at spænde sikkerhedsselen, for det går stærkt på den gode måde."

Har du spørgsmål eller er i tvivl om din tilmelding?

Hvis du føler dig kaldet men gerne lige vil bekræftes i dit Soul Go ved at mærke min energi eller få svar på evt. spørgsmål om din tilmelding, er du hjertelig velkommen til at booke en afklarende snak med mig.

Book en afklarende snak med mig med det samme

Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med at fremkalde din Sjæls Magi.

Elenor
Soulpreneur, Numerolog & Body Master

Elenor Munch

Mit navn er Elenor Munch, jeg er født den 4. august 1972, mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg er uddannet Pilates Instruktør, Kraniosakral Terapeut, Body Master, Numerolog & Essensvejleder.

Mest af alt er jeg bare mig i al min krøllethed og hurtige energi med en medfødt craving efter at gøre en forskel i verden. 

 Jeg har gået vejen ud af stress, angst, smerter og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls design, og min højeste passion er at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Du kan læse mere om mig og Soulpreneur Living www.elenormunch.dk.

COPYRIGHT ELENOR MUNCH 2020. ALL RIGHTS RESERVED