Eksklusiv Flow Boost Getaway for Ledestjerner maj 2019

Eksklusiv Flow Boost Getaway For Ledestjerner

Transformerende mini retreat 12-13. maj på Villa Fjordhøj - KUN 6 deltagere

Eksklusiv Flow Boost Getaway maj 2019

24 timers vibrations boost til dig, der vil stå renere og stærkere i din essens, så du kan være den Ledestjerne for dig selv og for andre, som du drømmer om

Du får: 

  • 3 x Helates træning, individuelt tilpasset dig og dine personlige blokeringer på flow i din krop og dit liv
  • 1 x gruppehealing med afsæt i essensen af din fødselsdato og dine kropslige blokeringer på flow
  • Genskabt forbindelsen med din krop, din livsgnist og din vision for det liv, du gerne vil leve 
  • Healet de blokeringer, der står i vejen for at du kan tage næste step på din livsvej
  • Masser af energi og næring fra mad og snacks af friske rene råvarer lavet med kærlighed
  • Opløftende nærvær med andre kvinder på samme frekvens som dig i magiske rammer 

“Endnu engang er det fantastisk at mærke hvordan der kommer flow i min krop og hele livet på få dage.  

Det var mit 3. retreat i træk, fordi jeg bare ved hvor godt det er for mig og min krop. Der sker altid en forløsning af følelser og stagneret energi på Elenors retreats.  

Der kommer total turbo på udviklingen når kroppen kommer med.  

Denne her gang forventede jeg at føle mig ligeså let og glad som jeg har gjort efter de to første retreats. Og det blev opfyldt.  

Jeg oplevede hvordan min indre forhindring forsvandt fuldstændig og jeg føler så meget flow i mit liv og business." 

Sjælelæser Nana K, www.nanak.dk

Nana K

“Helates er min vej frem – slå hovedet fra og overlad arbejdet til kroppen. Træk vejret og bevæg dig igennem dine blokeringer. Så falder det hele på plads stille og roligt – sådan helt på magisk vis.  

Elenor er helt fantastisk til at mærke ind i andre mennesker. Hun ser dig og kan lynhurtigt tale ind i dine dybeste blokeringer.  

Hun er så ærlig og ægte – også selv om det er svære ting hun skal sige til os deltagere. Og du kan lige så godt køre uden filter selv – det bliver alligevel spottet og talt ind i – så helt af sig selv er man bare sig selv. Meget befriende.  

Vila Fjordhøj er et helt særligt sted. Den allerbedste ramme for retreatet. Der er plads og jeg føler connection og frihed på dette sted. Maden er SÅ god. De ansatte er så søde. Der er sjæl og nærvær."

Økonomisk Mentor Maria Malling

Maria Malling

 Vejledende program

Getaway maj 2019

Søndag 12/5 2019  

15:00-15:30: Ankomst  

15:30-16:00: Velkomst + snack 

16:00-17:30: Helates 

18:30-20:00: Middag  

20:00-21:00: Helates 

21:00- : Elverbad med bobler + snack  

Mandag 13/5 2019  

8:00-9:00: Morgen Helates 

9:00-10:00: Morgenmad 

10:00-11:00: Evt. Dukkert + tjek ud 

11:00-12:30: Gruppe healing + snack 

12:30-13:30: Frokost 

13:30-15:00F: Hasta luego + snacks at suse hjem på

Udsigt Villa Fjordhøj

"Jeg tilmeldte mig retreatet for at se hvad det kunne gøre for mig og min krop, og jeg opdagede, hvor lidt der skal til for at få det bedre. Jeg bruger nu Helates og en masse andre ting, som jeg fik med mig hjem fra retreatet , i min hverdag. Helates hjælper mig blandt andet med at slippe kontrollen og min frygt for at føle mig forkert og blive forladt. Nu tror jeg meget mere på mig selv og på, at det er okay at være mig. Helt igennem en dejlig positiv oplevelse. Tusind tak for dig❤️ Alle burde mærke, hvad dine retreats og Helates kan gøre for dem og deres krop!" Bengta Møller

"Efter retreatet forstod jeg bedre - hvorfor og hvordan jeg skal følge min krop og det som er godt for mig. Jeg er også blevet mere bevidst om at spise mad og snacks, som nærer mig. Helates virker, og det skal gøres dagligt. Villa Fjordhøj er skønt, maden er lækker og værelserne dejlige. Du, Elenor, var til stede, imødekommende og ioprigtigt nteresseret i at hjælpe os alle på hver vores stadie. Jeg ved allerede, at jeg skal med næste gang, og jeg vil gerne have min veninde med." Lotte Sandgren

"Retreatet har minimeret mine udfordringer med at blive set og slippe kontrollen i min krop, i mine bevægelser og mit åndedræt, som bunder i gamle tanker og følelser om ikke at være god nok. Takfor dét! 😊🙏 Nu ved jeg også, hvordan jeg eksempelvis kan minimere og fjerne mine smerter og stivhed i lænden med Helates. Retreatet er meget intensiv t, men der er samtidig plads til nærvær, nydelse og ny læring. Elenor er dejlig autentisk og nærværende uden filter, hvilket smitter :-) Du så mig og gav mig et kærligt “skub” . Lige det jeg søgte og håbede på i forhold til min videre udvikling. Også spændende, at du bruger numerologien til at spotte ind i den enkelte. ❤️ TAK for dig Elenor. Jeg har allerede 3 nysgerrige veninder, som gerne vil høre mere om retreatet." Lone Uhre

Sådan får du tag i 1 af de 6 pladser - og det lavpraktiske

Retreatet foregår på magiske Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23B, 4230 Skælskør. 

Der er maks 6 pladser på denne eksklusive Getaway, og din plads er sikret, så snart du har betalt. 

Prisen er inklusiv moms og dækker overnatning i enkeltværelse med eget bad og toilet, undervisning og forplejning men dog ikke drikkevarer ud over vand og the. Transport er for egen regning. 

Jeg glæder mig for vildt til at løfte, inspirere, heale og forkæle dig insideout!  

Kærligst  

Elenor Holistisk Kropsterapeut, Numerolog og Grundlægger af Helates metoden 

Lad mig komme med
Elenor Munch

Mit navn er Elenor Munch, jeg er 46 år, mor til Paula og Lukas og gift med min helt Jesper.  

Jeg brænder for at hjælpe dig med at blive fri i din krop og dit liv, så du kan udleve dit fulde potentiale fra et højt selvværd og din egen indre GPS.  

Jeg er uddannet Pilates Instruktør, Kraniosakral Terapeut, Body Master og Numerolog. 

Som et led i min egen healingsrejse ud af blandt andet stress, spiseforstyrrelse, lavt selvværd og en fuldkommen blokeret krop pga. smerter fra top til tå, har jeg udviklet Sund Indefra Konceptet, trænings- og healingsmetoden Helates og Ledestjernemetoden.  

Du kan læse mere om mig og mit virke på www.numerolates.com 

COPYRIGHT ELENOR MUNCH 2019. ALL RIGHTS RESERVED